terug

De 10 populairste relatiegeschenken om te krijgen met kerst

De 10  populairste relatiegeschenken om te krijgen met kerst

Het is weer bijna zover, de feestdagen komen eraan. Een leuke tijd, maar van tevoren altijd weer de vraag wat ga je geven aan je collega’s en klanten voor de kerst.

Hoewel ik zelf relatiegeschenken verkoop vind ik het ook altijd weer moeilijk om iets leuks, origineels, handig, mooi en decoratiefs te verzinnen. En het moet ook nog passen bij het bedrijf en de mensen waar we het aan willen geven. Pff, ga daar maar eens aan staan. Ik kan natuurlijk nu wel gaan noemen wat goed verkoopt, maar dat wil nog niet zeggen dat het ook leuk is om te krijgen. Daarom heb ik mijn eigen top 10 samengesteld, met kerstgeschenken die ik zelf leuk vind om te ontvangen, maar ik denk ook een heel veel mensen  leuk vinden om te krijgen.

Ik heb de kerstgeschenken willekeurig gerangschikt.

1. De grote badhanddoek of strandlaken

Dan heb ik het over zo’n grote dikke en wollige, waar je bijna in verzuipt, heerlijk. Fijn om mee te nemen op vakantie, naar de sauna of voor thuis. Deze badhanddoeken of strandlakens kunnen je laten borduren met jullie eigen logo of tekst of voorzien van een weving zodat je eigen naam of logo in de badhanddoek staat. Prijsrange: vanaf ca € 8,00 voor badhanddoeken zonder logo en ca € 9,50 voor badhanddoeken met logo.

2. Een Powerbank

Een power wat?? Zullen sommige mensen denken. Een powerbank is een mobiele oplader waarmee je je telefoon, tablet, iPod, e-reader en mp4 speler mee kunt opladen. Je sluit de powerbank aan op je apparaat en kunt direct verder. Om een telefoon op te laden heb je minimaal 1800 mAh vermogen nodig voor een tablet minimaal 3600 mAh vermogen. Superhandig! Prijsrange vanaf ca € 4,50- € 5,00 per stuk. Sowieso zijn alle gadgets voor telefoon en tablet hot, daarom volgt ook de volgende…

3. De (bluetooth) speaker

Een speaker of luidspreker die je simpel kunt connecten via een kabel of via bluetooth met je telefoon, tablet, iPod of mp3 of 4 speler. Leuk als je muziek wilt afspelen en iedereen wil laten meegenieten van de muziek. Maar ook op zakelijk gebied handig bij bijvoorbeeld een presentatie. Prijsrange vanaf circa € 4,50 € 5,00 per stuk.

4. Kerstmok met lekker chocolaatjes erin

Een mooie grote mok, daar drink ik het liefst mijn thee of koffie uit. Zeker in de winter, want dan kan ik ook mijn handen warmen aan de mok. Vul de mok met lekker chocolade en verpak in een mooi cellofaan folie. Leuk en lekker cadeau. Prijsrange kerst mok vanaf circa € 2,00 - €2,50 excl. chocolaatjes.

5. Een fleece plaid of deken

Van die dekens die mooi staan om decoratief op de bank te leggen, maar ook heerlijk zijn om onder te kruipen. Mijn voorkeur heeft het als de deken flink groot is en van een dikke kwaliteit. Je kunt op deze dekens heel mooi je logo of naam laten borduren, dat staat heel chique. Prijsrange vanaf ca € 5,00 zonder logo en € 6,50 met logo.

6. Luxe wijnaccessoires- of champagne accessoires pakket

Tijdens de feestdagen worden er natuurlijk heel wat flessen wijn en champagne geopend. Geef daarom een mooi pakket met allerlei accessoires voor het openen en serveren van wijn of champagne. Het leuke is dat al deze accessoires altijd mooi zijn verpakt in een doosje of kistje. Een fraai geheel dus. Prijsrange vanaf ca € 4,50- € 5,00 per stuk.

7. Het Relaxpakket

Een klant van mij stelde vorig jaar zijn eigen pakket samen met allemaal lekker relax artikelen. Denk aan badslippers, badjas, handcrème, massagespin, geurkaarsjes en meer. Dit hebben we allemaal met zijn logo bedrukt en helemaal in stijl verpakt. Toen ze af waren was ik gewoon jaloers, dat wil ik ook wel krijgen. Prijsrange vanaf ca € 15,00 afhankelijk van de artikelen die je er in wilt.

8. Adventskalenders

Als je een cadeau wilt opsturen naar klanten om ze een fijne kerst te wensen en toch wilt opvallen tussen alle anderen is een adventskalender een super idee. Adventskalenders kun je helemaal naar je eigen ontwerp laten maken en vormgeven. Het krijgt dus de look en feel die jij wilt en ze zijn niet zwaar dus goed te verzenden. Prijsrange vanaf ca € 2,00 per stuk.

9. De luxe kaarsenaansteker en opener

Dit is een cadeau dat je het hele jaar door gebruikt, maar tijdens de feestdagen extra vaak wordt ingezet. Deze luxe en fraai vormgegeven aanstekers laat je graag op je tafel liggen. Handig om kaarsen mee aan te steken en een fles mee te openen. De aanstekers worden verpakt in cadeau verpakking. De aanstekers zijn met en zonder bedrukking te krijgen. Prijsrange vanaf circa € 5,50 per stuk.

10. De grote spaanse serrano ham

Als ik er naar kijk loopt het water me al in de mond. En grote spaanse ham, nog aan het bot en met een klem waarop je hem kan zetten. Dit is wel een duur en exclusief kerstgeschenk maar ook erg origineel. De hammen zijn circa 6 kilo zwaar en verpakt in een cadeau doos. Dat wordt smullen deze kerst. Prijsrange ca. € 99,95 per stuk.

Natuurlijk zijn er nog veel meer kerstgeschenken te bedenken, maar met deze geschenken maak je mij heel blij. Heb ik je op een idee gebracht en wil je meer weten van de geschenken? Of heb je zelf een idee en wil je weten of wij dit kunnen uitvoeren? Neem contact met mij op via info@relatiegeschenk4you.nl of kijk op mijn website: www.relatiegeschenk4you.nl
 


geschreven door Saskia Bloemers - 06-02-2019 09:15

laatst geupdate op : 17-04-2024 01:28

tags :