terug

Populaire relatiegeschenken voor beurzen en evenementen

Populaire relatiegeschenken voor beurzen en evenementen

Er staat binnenkort weer een beurs of evenement op het programma en jij mag op zoek naar leuke relatiegeschenken of give aways. Wat moet je kiezen? Welke producten doen het goed, passen bij je bedrijf of product en passen in het budget?

Het is altijd zo moeilijk omdat er zo enorm veel keuze is. Hieronder geef ik je wat handvatten voor producten die het bij een beurs altijd goed doen. ongeacht de branche of het bedrijf waar je voor werkt. Ik heb daarbij de balpennen niet meegenomen omdat ik er van uitga dat je dit relatiegeschenk ook zelf wel kunt bedenken :). Uiteraard zijn alle genoemde producten te bedrukken met jullie logo of slogan.

 

1. snoep / pepermunt

Wanneer je de hele dag op een beurs loopt krijg je na een tijdje een aardige droge mond, kan ik je uit eigen ervaring vertellen. De lucht binnen is droog, je praat veel en loopt veel en dan kun je wel een verfrissing gebruiken. Een rolletje snoep of een dispenser met pepermuntjes is dan lekker fris. Je steekt ze makkelijk in je zak zodat je later ook nog iets hebt. Deze give aways zijn erg prijs vriendelijk en kun daarom ook in grote getale weggeven.

2. Flesjes water

Om in de sfeer van eerst genoemde te blijven, ook een flesje water doet het goed bij de beursbezoekers als verfrissing. Daarnaast is er op de wikkel van een flesje veel ruimte om een boodschap in full colour te plaatsen. Een flesje water is daarmee de perfecte reclamedrager voor bijvoorbeeld een nieuw product. 

3. sleutelhangers

Een eenvoudig, klein en compact relatiegeschenk dat veel bezoekers direct aan hun sleutelbos zullen vastmaken. Daardoor blijft uw naam zelfs lang na het einde van de beurs in het gezichtsveld van de klant. Daarnaast is een sleutelhanger er in zeer veel vormen, zodat je jullie eigen product of dienst extra kunt accentueren. Denk aan een sleutelhanger in de vorm van een bouwhelm voor bouwbedrijven of een sleutelhanger in de vorm van en huis, hart, sleutel, auto en noem maar op. Ook de sleutelhangers met een winkelwagenmuntje zijn er populair.  

4. Tassen

Wil je je klanten wat documentatie meegeven dan is een tas altijd een goed geschenk om de documentatie in te verpakken. Geef een tas die makkelijk is mee te nemen, bij voorkeur met een lang hengsel zodat deze makkelijk over de schouder kan worden gedragen. Bedruk de tas met jullie eigen logo of tekst en op een bepaald moment zul je iedereen met jullie tas zien lopen.

5. Notitieboekjes en memoblokjes 

Veel bezoekers zien tijdens de beurs interessante artikelen of praten bij met leveranciers en collega's. Vaak worden er dan afspraken gemaakt en niet iedereen heeft papier bij zich om wat op te schrijven. Een notitieboekje of memoblok is dan een uitkomst. Dit boekje blijft vaak lang in het bezit van de ontvangen en zo blijft je bedrijf ook lang in de herinnering.

6. Caps en petten

Een relatiegeschenk dat zowel tijdens de beurs als erna gedragen wordt. Licht in gewicht, opvallend en leuk voor jong en oud. Er zijn vele kleuren en modellen petten en hoeden waardoor er altijd een pet bij zit die past bij jullie bedrijf.
 

7. Gadgets

Als laatste een algemene term voor veel leuke artikelen. Iedereen vindt het leuk om een handigheidje te krijgen, een gadget. Vooral gadgets die te maken hebben met telefoon, tablet of computer zijn razend populair. Denk hierbij aan schermreinigers, telefoon hoezen, telefoon of tablets standaards, touchpennen, oordopjes, speakers of powerbanks. voor iedereen is er wel iets leuks te vinden.

Bedenk bij een relatiegeschenk voor een beurs of evenement altijd dat het niet te zwaar of groot moet zijn (hele dag meezeulen), overal mee terug naar toe moet ( bijv.mee in vliegtuig, dus geen scherpe voorwerpen etc) en voor een grote doelgroep geschikt moet zijn. 

Wil je advies of meer weten over onze artikelen? Mail naar info@relatiegeschenk4you.nl of kijk op onze website voor ons gehele assortiment www.relatiegeschenk4you.nl.


geschreven door Saskia Bloemers - 06-02-2019 09:19

laatst geupdate op : 19-04-2024 08:18

tags :