terug

Powerbank bestellen en bedrukken met een eigen logo

Powerbank bestellen en bedrukken met eigen logo of opdruk

Een powerbank is een mobiele lader voor telefoon, tablet, e-reader, iPod, iPad en mp 3 of 4 speler. Dit betekent dat wanneer de batterij of accu van je apparaat leeg is, je deze snel weer op kunt laden met een powerbank.

De powerbank wint razendsnel aan populariteit en dat is ook niet zo gek, ze zijn klein, licht en makkeliik mee te nemen. Daarnaast kun je ze voor veel apparaten inzetten en overal gebruiken. Ik vind ze zelf erg handig voor in de trein, op beurzen, tijdens het werk, op vakantie en als je een dagje weg bent.  

Door de vele toepassingen, relatief lage prijzen en hoog gadget gehalte zijn de powerbanks een heel leuk relatiegeschenk. Maar waar moet je nu op letten wanneer je een powerbank besteld en wat is er allemaal mogelijk qua bedrukken?

Als eerste moet je letten op het vermogen van de powerbank. Je hebt minimaal 1800 mAh vermogen nodig om een telefoon op te laden. Voor een tablet heb je minimaal 3600 mAh vermogen nodig. Je kunt met een powerbank van 3600 mAh dus twee keer een telefoon opladen. In het algemeen geldt, hoe hoger het vermogen hoe sneller ook de powerbank laadt. Er zijn ook powerbanks met 10.000 mAh vermogen. Hiermee kun je dus je tablet een paar keer opladen. Ooj zijn er powerbanks met een dubbele USB poort zodat je twee apparaten tegelijk kunt laden.

De powerbank zelf laad je op met het meegeleverde kabeltje in een USB poort van bij voorbeeld computer of lader van je telefoon. De powerbanks zijn altijd netjes per stuk verpakt in een doosje met oplaadkabel en gebruiksaanwijzing.

De vormgeving van de powerbanks is er in meerdere vormen: zoals rechthoekig, plat, vierkant of cilindervormig. Het is zelfs mogelijk om een powerbank helemaal custommade te laten maken. Denk op powerbanks in de vorm van een vliegtuig, koekje of toren. Bijna altijd is het omhulsel van het materiaal gemaakt van plastic of aluminium en in veel kleuren verkrijgbaar. Het voordeel van aluminium is dat deze naast bedrukt ook gegraveerd kan worden.

De powerbank kun je aan de bovenkant, zijkant of onderkant laten bedrukken vanaf 1 kleur tot aan full colour. Afhankelijk van de vorm van het product en de grootte van het te bedrukken oppervlak.  Voor de powerbanks geldt ook, hoe meer je er besteld hoe lager de prijs per stuk wordt.

Heb je nog vragen over de powerbanks of wil je meer weten over de bedrukkingsmogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@relatiegeschenk4you.nl of kijk op onze website www.relatiegeschenk4you.nl voor alle powerbanks in ons assortiment     

   


geschreven door Saskia Bloemers - 06-02-2019 09:22

laatst geupdate op : 28-03-2024 18:07

tags :