terug

Hoe krijg ik snel relatiegeschenken bedrukt en geleverd

Hoe krijg ik snel relatiegeschenken bedrukt en geleverd


Je hebt binnenkort een beurs of evenement maar bent vergeten om relatiegeschenken of give aways te regelen. Natuurlijk wil je ook dat deze relatiegeschenken worden bedrukt met je eigen logo of tekst. Wat kun je dan nog regelen op korte termijn?
 

Wat is een korte levertermijn

Ten eerste is het afhankelijk wat je onder korte termijn verstaat. De meeste fabrikanten hanteren een levertijd van 10 werkdagen, dat zijn dus 14 gewone dagen. Maar er zijn ook enkele fabrikanten die een levertijd van 5-7 werkdagen kennen. Dat betekent dus één week levertijd. Maar het is verstandig om te checken van te voren of deze levertijd gaat lukken. Daarnaast zijn er enkele fabrikanten die een klein gedeelte van hun assortiment binnen 48 uur kunnen bedrukken en klaar maken voor transport. Voor een 48 uurs drukorder geldt wel een toeslag.

Bedrukken

Aan een snelle levering van bedrukte relatiegeschenken zijn wel wat voorwaarden verbonden. Zo geldt meestal dat de relatiegeschenken in maximaal 1 kleur bedrukt kunnen worden. Ook zit er een maximum aan het aantal artikelen ( meestal ca 2.000-3.000 stuks) welke besteld kan worden. Meer kleuren of hogere aantallen betekent meer werk en dus een langere levertijd. Bij het bedrukken van relatiegeschenken komt nog veel handwerk kijken en dit kost nu eenmaal tijd.
Ook de drukte in een drukkerij is afhankelijk van de mogelijkheden. Het is dus slim om even na te vragen wat er mogelijk is in het tijdsbestek.

Leveren of afhalen

Normaliter worden de artikelen vanuit de drukkerij naar de klant gestuurd door een verzenddienst zoals DHL, TNT of POSTNL. Zij rekenen één dag voor de leveringvanuit Nederland naar een ander adres in Nederland. Zit een drukkerij in het buitenland ( Duitsland, Polen) dan geldt hiervoor 2 dagen. Vraag dit dus na, want een dag kan veel uitmaken. Uiteraard is het bij Nederlandse drukkerijen ook mogelijk zelf de artikelen op te halen. Bij buitenlandse drukkerijen is vaak een expresse verzending wel mogelijk, maar hier zijn wel kosten aan verbonden.

Er is dus zeker wel het één en ander mogelijk wanneer je snel relatiegeschenken nodig hebt, maar de mogelijkheden zijn wel beperkter. Over de mogelijkheden, artikelen en prijzen informeren wij je graag. Neem contact op met info@relatiegeschenk4you.nl of kijk op onze website voor artikelen en levertijden www.relatiegeschenk4you.nl


geschreven door Saskia Bloemers - 06-02-2019 09:22

laatst geupdate op : 23-04-2024 22:34

tags :