terug

Adventskalender bedrukken

Adventskalender als relatiegeschenk


Het is altijd moeilijk om voor de feestdagen weer iets te verzinnen om klanten, relaties en collega's mee te verrassen. Zeker als je de artikelen ook nog in een grote oplage nodig hebt en het budget beperkt is. Daarnaast wil je ook dat je logo opvalt, de klant zich het cadeau herinnert en het voor een grote doelgroep geschikt is. 

De adventskalender is hier het antwoord op. Het is een perfect cadeau om als kerstattentie weg te geven om de volgende redenen:
1. De buitenkant van de adventskalender kan in zijn geheel in full colour worden bedrukt ( dus voor- en achterzijde) met uw eigen ontwerp of logo. Er kunnen foto's op, een kerstwens, logo, adressen enzovoort. Veel ruimte dus voor uw (kerst)boodschap.
2. De adventskalenders hebben een verrassingseffect. Immers elke dag moet er een venster worden opengemaakt. Het is daarnaast ook mogelijk om aan de binnenzijde van een venster een tekst of logo te drukken.
3. De adventskalenders zijn gevuld met heerlijke Callebaut chocolade en dat vindt toch iedereen leuk om wat lekkers te krijgen.
4. De adventskalenders zijn plat en kunnen dus goed worden opgestuurd naar klanten, medewerkers en relaties.
5. De advent is een periode die over de gehele wereld wordt gehouden en de adventskalender is dus internationaal inzetbaar.
6. De adventskalenders zijn interessant qua prijs.

Nadeel van de adventskalender:
1. De adventskalender kent een productietijd van 20 werkdagen en dus moeten ze op tijd worden besteld.

Geïnteresseerd? Bel of mail met Relatiegeschenk4you via info@relatiegeschenk4you.nl of bel met 0546-433120. Kijk voor al onze adventskalenders op www.relatiegeschenk4you.nl

 


geschreven door Saskia Bloemers - 06-02-2019 09:27

laatst geupdate op : 29-07-2021 01:19

tags :